Jag undrar..

fortfarande, precis som igår, vart sommaren är.Regnet öser ner utanför fönstret, och jag blir deprimerad. Det är så grått och trist ute, allt folk sitter inne, alla uteserveringar är stängda och staden är helt död. Gosh, vad less jag är.

Igår var jag ju på jobbet fast jag var sjuk..
Det blev en lång dag och jag borde varit hemma igår.
Men drack te med halstabletter i hela kvällen, så halsen känns iallafall bättre.

Men nu till något roligare! Idag ska jag iväg och kolla på en lägenhet,
den är helt underbar på bilderna
så jag hoppas att den är lika fin i verkligheten. Jag är så dålig på att se småfel, så min förra pojkvän
följer med mig för att vara mina ögon litegrann. Han är jätteduktig på att syna och se bortom ytan lixom,
haha fan vad djupt det där blev då.. Men ja ni fattar säkert.
Efter att jag kollat på lägenheten så ska jag äta middag med några vänner som ska flytta utomlands imorgon, jag kommer sakna dom såå!
sedan efter det så blir det jobb.

Kameran är slut på batteri och jag hittar inte laddaren, panik. Så blir ingen dagens outfit..
Ni får nöja er med en gammal bild istället:)


Sommar?

När ska det bli sommar?
Igår var det hyffsat väder, sen rätt vad det var så började det spöregna och åska, samma sak hände även idag.
Blir så sjukt less.. Ska dessutom iväg till jobbet snart, det känns lite sådär eftersom jag fortfarande är sjuk.
Men vad ska man göra? Folk har semester och jag behöver pengarna helt enkelt, så det är bara att gå dit med ett leende på läpparna. Ska dricka te med honung heela dagen på jobbet, så kanske jag slipper hostattackerna, måste även försöka komma ihåg hostmedicinen.. Lättare sagt än gjort när man har ett minne som en guldfisk :)
Nu äre dags att kila! Hoppas ni får en bra eftermiddag/kväll.

over and out
/Sandra

Vad hände?

Tror minsann att det här var den 6e bloggen som jag startat, haha. Jag som var så duktig i början och uppdaterade iallafall en gång om dagen.. Saken är den att det har hänt mycket sen sista gången jag bloggade, mycket privat som har varit jobbigt. Sedan har jag jobbat en hel del också. Men ska ge det ett sista försök ;)

Well. Som sagt mycket har hänt de senaste månaderna, har hunnit med en hel del. Vet inte riktigt vart jag ska börja.. Det har tagit slut mellan mig och min pojkvän, det var det jobbigaste och svåraste beslut jag någonsin tagit, men det kändes rätt just då.. Idag känns det inte alls lika rätt och jag mår inte så jättebra..  Iallafall så har den senaste månaden gått ut på att jag ska hitta en ny lägenhet, vilket har varit lättare sagt än gjort. Men äntligen så har jag hittat den perfekta lägenheten, ska åka och kolla på den på onsdag, sen lägga ett bud. Förhoppningsvis så är den lika fin i verkligheten som på bilderna och förhoppningsvis så blir den min:)

Just det! I måndags, alltså för en vecka sen, kom jag hem från en galen helg i Stockholm. Åkte dit med två vänner och bara röjde, det kan ha varit en av de roligaste helgerna i mitt liv, so far. Träffade en massa gamla klasskamrater som vi även umgicks med en hel del. Det kungliga bröllopet sket vi i, rent ut sagt..
Fredagen började med en heldag på Grönan, åkte en massa roligt, bla insane haha det var det sjukaste, men åkte den fyra gånger iallafall. Sedan blev jag upplurad att åka.. vad heter den? Uppskjutet kanske? Jag trodde bara att den gick snabbt upp, men inte ner.. Så dum man är. När jag väl sitter fastspänd så säger min vän:"du vet att den går snabbt ner också va?" Haha då slog paniken in, jag var så rädd. Kassörskan kollade på mig och skrattade. Kan bara tänka mig hur jag såg ut.
Vi åkte hem när det började spöregna och åska, då kändes det som att vi hade gjort vårat där.
På kvällen blev det middag på Bakfickan, en drink på verandan, sedan en barrunda. Vi började på Friday's, helskönt ställe, har faktiskt aldrig varit där tidigare. Efter det rörde vi våra ömma fötter mot vårat hostel där vi bodde för att byta skor och rörde oss mot Cafeét, riktigt drag. Men kände oss inte riktigt hemma där, det måste varit nått speciellt den kvällen, alla hade långklänningar, frack osv. Och där kom vi med converse.. Ja ni fattar. Efter det åkte vi till Collage, ett helbra ställe! Skön musik, trevligt folk bra dansgolv. Röj röj röj.
Lördagen blev lugnare och lika så söndagen. haha det finns så mycket att berätta, men kan inte skriva allt här, så resten av helgen får ni fantisera om;)

Har iallafall blivit sjuk.. Har varit sedan jag kom hem från sthlm, men var tvungen att jobba ändå. Trots feber, rethosta och allt vad en förkylning innebär. Har varit ledig i två dagar nu, det behövdes. Men imorgon blir det back to work tror jag ..

Nu ska jag fortsätta att mumsa godis och annat gott, man får faktiskt göra det när man är sjuk.

over and out
/Sandra


RSS 2.0